Dennis Toebast

Mijn naam is Dennis Toebast, sinds 1995 eigenaar samen met Ciska Toebast van Bakkerij Toebast in Hoevelaken. 

In deze jaren is ons bedrijf enorm gegroeid naar wat het nu is. Door mijn betrokkenheid in Hoevelaken door lidmaatschap of sponsoring bij verenigingen en stichtingen kan ik redelijk meegaan in wat er leeft en speelt in Hoevelaken. Door verschillende functies zowel bestuurlijk als door lidmaatschap denk ik ook redelijk te weten waar er in Hoevelaken behoefte aan heeft en wil me daar dan ook sterk voor maken binnen de politiek. Niet in de raad maar als lijstduwer voor de VVD. Tijd voor de raad is er helaas niet maar ik wil me wel binnen de VVD sterk maken voor de belangen in Hoevelaken.   

 

•          Profiel: - wie ben ik?  Woonachtig, getrouwd of anders etc.

Dennis Toebast geboren op 20-02-1970 in Beneden-Leeuwen sinds 1995 woonachtig in Hoevelaken. Getrouwd in 1994 met Ciska Toebast en inmiddels 2 prachtige dochters, Fabienne & Cosette van 20 & 18 jaar oud

  

             - wat doe ik in het dagelijks leven? Werk, vrijwilligerswerk, bestuurstaken etc.

 

 Ik ben ondernemer en brood & banket bakker

 

Lid van de Lionsclub Hoevelaken en TV Weldam

 

Voorzitter ondernemersvereniging Hoevelaken (HartjeHoevelaken)

 

Penningmeester Timmerdorp Hoevelaken

 

Penningmeester MOC (studie club van 100 ambitieuze bakker/ondernemers die voorop willen lopen in Nederland)

 

             - hobby’s of anders etc.

  

Tennissen, Ajax & F1

  

•          Motivatie: - waarom lid van de VVD? Waarom op de kieslijst?

 Door mijn ervaring als voorzitter van de ondernemers vereniging steeds meer in contact gekomen met de politiek. Daarna ook lid geworden van de VVD om mijn bijdrage te leveren aan het politieke apparaat. Vooral niet zeuren maar meedoen was voor mij een belangrijke reden. Klagen en zeuren over de politiek is te makkelijk. Als er iets veranderd moet worden in jou ogen moet je mee gaan doen! Daarom wil ik graag lijstduwer zijn van deze partij.

  

•          Talenten: benoem specifiek je bijdrage m.b.t. je aandachtsgebied gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

Graag wil ik mij sterk maken binnen de VVD en politiek om het behoud van de huidige winkeltijdenwet. Dus de ondernemer zelf laten beslissen of ze wel of niet open gaan op zondag. Me sterk maken voor een sterk en veilig centrum met ruimte voor ondernemers, bewoners en maatschappelijke organisaties. En meedenken aan nieuwe plannen rondom het zwembad. Niet om het te behouden maar om er een breed gedragen plan van te maken wat past op deze locatie.