Kees van den Heuvel

Ik ben al mijn hele leven woonachtig in Nijkerkerveen. Geboren en getogen en ik zal er ook sterven. Sinds 1985 werk ik in de journalistiek en heb zo ongeveer voor alle regionale en lokale kranten en nieuwsmedia gewerkt. Ook nu nog lever ik regelmatig artikelen aan over het wel en wee in de gemeente Nijkerk. Daarnaast bestier ik mijn eigen notulenbureau, waarvoor ik bij diverse gemeenteraden, pensioenfondsen, VVE's en andere (semi-)overheidsinstellingen aan de slag ben.

Mijn vrije tijd wordt grotendeels opgeslokt door mijn vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging Veensche Boys. Daar verzorg ik de PR en de website, die nog altijd de meest actuele en één van de best bezochte uit de regio is. Verder ben ik de officiele bingodraaier van de club en ik doe graag aan klaverjassen. Daarnaast ben ik voorzitter van de stichting Natuur- en Milieu.

 

De afgelopen periode heb ik min of meer gefungeerd als manusje van alles van de VVD. In mijn uitgebreide netwerk en contactenkring weet ik exact wat er in de samenleving speelt en op welke momenten er ingegrepen moet worden. Onder meer de slechte dienstverlening van Welzorg is aangepakt, maar ook onveilige situaties in de wijk Paasbos. En uiteraard volg ik alles in mijn dorpje Nijkerkerveen.    

Binnen de campagne strijd ik voor de terugkeer van de ambulance in Nijkerk. Het gebeurt regelmatig dat de hulpvoorzieningen te laat op de plaats van bestemming verschijnen doordat deze van ver weg moeten komen of doordat er verkeersopstoppingen zijn. Met een ambulancepost in Nijkerk kunnen mensen in nood sneller worden geholpen.