Simon Ubels

 Mijn naam is Simon Ubels en ik woon vanaf mijn 10e in Nijkerk. Afgelopen zomer ben ik binnen Nijkerk verhuist en woon ik samen met mijn vriendin in de prachtige binnenstad van Nijkerk. 

 In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de retail en ben ik, naast trainer, ook lid van de opleidingscommisie van vv Sparta Nijkerk. Verder ben ik naast trainer ook een enorme liefhebber van het spelletje en kijk ik graag naar wedstrijden in het binnen en buitenland.

 In de afgelopen jaren heb ik de lokale politiek vanaf de zijlijn met bovengemiddelde interesse gevolgd. Ik heb de VVD in de gemeente Nijkerk de afgelopen jaren zien knokken voor hun plannen en idealen en dat deed me besluiten om deel uit te maken van de partij. Voor de komende verkiezingen heb ik besloten mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraad om deel uit te maken van de fractie. 

Ik weet wat er speelt onder jongeren in Nijkerk en vanuit daar wil ik een bijdrage leveren aan de prachtige gemeente Nijkerk. Een gemeente waarin wij aan jou de mogelijkheden moeten geven om te kunnen zijn wie je wil zijn én om te kunnen doen wat je wilt doen.

 

Dat heeft de fractie de afgelopen jaren mogelijk gemaakt en dit moeten we kunnen blijven doen! Want een levendige en aantrekkelijke gemeente Nijkerk, wie is daar nu op tegen?