Richard van Hussel

Geboren in de Tuinstraat op nummer 30 ben ik een geboren en getogen Nijkerker. Ik ben getrouwd en vanaf 2003 vader van een tweeling. Met een bedrijfskundige en financiƫle achtergrond ben ik werkzaam als interim-manager. Naast mijn werk ben ik altijd actief geweest binnen het Nijkerkse verenigingsleven. Zo ben ik onder meer voorzitter geweest van Tafeltennisvereniging REGA, vicevoorzitter/penningmeester van VV Sparta Nijkerk en ben ik actief bij de Lions club Nijkerk. Daarnaast kom ik op zaterdagen in actie als scheidsrechter bij VV Sparta Nijkerk.

Vanaf 2014 maak ik, namens de VVD, deel uit van de gemeenteraad. Hierbinnen heb ik diverse rollen achter de schermen zoals lid van de Auditcommissie, de agendacommissie en van de klankbordgroep organisatie(cultuur) verandering. Voor de schermen zijn sport, financiƫn en samenwerkingsverbanden mijn voornaamste aandachtsgebieden. Maar als raadslid ben je niet alleen bestuurder maar ook volksvertegenwoordiger. Daarom ben ik makkelijk benaderbaar. U krijgt altijd een luisterend oor en antwoord op uw vragen. Velen van u hebben hier de laatste jaren gebruik van gemaakt. Dit zal ik de komende jaren dan ook blijven doen.

Maar waarom VVD Nijkerk-Hoevelaken en niet bij een andere partij? Ik denk altijd in kansen en wat mensen kunnen. Daarnaast kunnen de meeste mensen heel goed zelf beslissen wat ze wel of niet willen. Dit past uitstekend bij de beginselen van de VVD. Daarnaast is de Nijkerkse VVD een sterke lokale partij met haar wortels diep in de samenleving. Een echte lokale volkspartij die ondernemingszin en een sociaal gezicht combineert. Daar voel ik mij in thuis.