Richard van Hussel

Ik ben een geboren en getogen Nijkerker, getrouwd en vader van een tweeling. Met een bedrijfskundige-, economisch juridische- en financiĆ«le achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de Zorggroep Noord West Veluwe, een ouderenzorg organisatie met circa 2.000 medewerkers en ongeveer 1.100 vrijwilligers. Naast mijn werk ben ik altijd actief geweest binnen het Nijkerkse verenigingsleven. Zo ben ik onder meer voorzitter geweest van Tafeltennisvereniging REGA, vicevoorzitter/penningmeester van VV Sparta Nijkerk. Momenteel kom ik op zaterdagen in actie als scheidsrechter bij VV Sparta Nijkerk. 

Vanaf 2010 maak ik deel uit van de fractie van de VVD, waarvan van 2014-2019 als gemeenteraadslid. Hierbinnen heb ik diverse rollen achter de schermen vervult zoals lid van de Auditcommissie. Voor de schermen zijn sport, financiƫn en samenwerkingsverbanden altijd mijn voornaamste aandachtsgebieden geweest, recent is daar ouderenzorg en vooral ouderenhuisvesting bij gekomen. Verder ben ik makkelijk benaderbaar en krijgt u altijd een luisterend oor en antwoord op uw vragen. Velen van u hebben hier gebruik van gemaakt, blijf dit vooral doen!

Maar waarom VVD Nijkerk-Hoevelaken en niet bij een andere partij? Ik denk altijd in kansen en wat mensen kunnen. Daarnaast kunnen de meeste mensen heel goed zelf beslissen wat ze wel of niet willen. Dit past uitstekend bij de beginselen van de VVD. Daarnaast is de Nijkerkse VVD een sterke lokale partij met haar wortels diep in de samenleving. Een echte lokale volkspartij die ondernemingszin en een sociaal gezicht combineert. Daar voel ik mij in thuis.