VVD Nijkerk Hoevelaken klaar voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

In samenwerking met omroepN maakt nijkerk.nieuws.nl tweewekelijks een politiek praatprogramma. Deze keer met VVD gemeenteraadslid Richard van Hussel

Het is de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart aanstaande. In die aanloop staan ook een paar debatten op stapel.

De laatste aflevering is op zaterdag 17 maart.
Het programma wordt gemaakt door Wijnand Kooijmans (redactie), Ari-Jan van de Bunt en Kevin van Loenen (techniek) en Ely Hackmann (presentatie).

Praat mee

Natuurlijk nodigen wij daarvoor de Nijkerkse politici uit voor deze uitzendingen. Maar wat ons betreft mag iedereen binnenkomen en meepraten. U vindt de studio van omroepN aan het Plein 2 E. Loop gerust binnen en praat mee. Mailen kan ook: politiekcafe@omroepn.nl. Kunt u niet komen, dan kunt u altijd nog whatsappen via 06 28584368.

Debatten

Er staan drie debatten gepland. We beginnen met een vrouwendebat vanuit Hoevelaken op 21 februari. Het debat wordt geleid door de columniste van De Stad Nijkerk, Nelleke den Besten, die daarbij geassisteerd wordt door Ely Hackmann. Op 15 maart organiseert de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk een debat in het Hart van Holland. Gespreksleider daar is Gerke van Zalk. Op 19 maart gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat in het stadhuis. Den Besten en Hackmann draaien dan hun rollen om. Alle debatten beginnen om 20.00 uur.

Alle uitzendingen zijn te zien en te beluisteren op televisie (op het kanaal van omroepN) en op deze site.

Zet cookies aan om de video te tonen.