Bestuurswissel

De Nijkerkse vertegenwoordiging in het bestuur van VVD Eemland heeft een verandering ondergaan. Gerrit-Jan Bezemer is inmiddels samen met zijn vrouw Corry woonachtig in Oegstgeest. In afwachting van het opleveren van het appartement dat zij hebben aangeschaft zitten ze nu in een tijdelijke woonruimte. De wens om dichter bij de kinderen te wonen gaat nu eindelijk in vervulling. Wij wensen Gerrit-Jan en Corry veel plezier in deze nieuwe fase in hun leven. Geniet ervan!

Dit brengt met zich mee dat Gerrit-Jan niet meer een VVD’er van het netwerk Eemland is. De plek die hierdoor in het bestuur is vrijgekomen wordt ingevuld door Bert Nijeboer. Bert loopt al een tijd mee bij de VVD in Nijkerk. Hij heeft in het campagneteam gezeten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en is nu campagneleider. Zijn vrouw Jolanda is raadslid, waardoor Bert ook weet hoe de hazen lopen in de Nijkerkse politiek.

In 2019 heeft Bert bij de Gooische Liberale school, een samenwerking tussen VVD Hilversum en VVD Gooische Meren, een Masterclass gevolgd. Na een aantal debattrainingen heeft hij als speerpunt dat het debat in Nijkerk beter kan en beter moet. Niet meer voorlezen van een blaadje, maar een verhaal vertellen op een manier die aanslaat. Ook wil Bert zorgen dat er meer leden bij komen en dat de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen groter wordt. Wij wensen Bert veel plezier in zijn nieuwe functie!